Whitney

zaterdag 12 oktober 2019 19:00 - 21:00
Deuren open
18:30 - 19:30
Locatie
Filmcontainer
Genre
documentaire
Kijkwijzer
vanaf 12 jaar Grof taalgebruik Drugs- en/of alcoholmisbruik
Beschrijving
Let op: te zien tijdens het Filmfestival in onze tijdelijke 4e zaal: een luxe Filmcontainer op het Herenplein. Een unieke ervaring voor max. 15 personen! 

★★★★ "Een verrassend openhartig en ontroerend portret" VPRO Cinema

Whitney Houston brak meer records in de muziekindustrie dan enige andere zangeres in de geschiedenis. Met meer dan 200 miljoen albumverkopen wereldwijd was zij de enige artiest die met zeven opeenvolgende singles de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten bereikte. Ze schitterde ook in verschillende blockbuster-films voordat haar carrière plaatsmaakte voor grillig gedrag, schandalen en de dood op 48-jarige leeftijd. Deze documentaire is een portret van Whitney Houston en haar familie en werpt een nieuw licht op het levenspad van Houston. 

Met origineel materiaal en archiefbeelden geeft regisseur Kevin Macdonald een unieke kijk in Whitney Houston's leven, ondersteund door interviews met niet alleen de familie van Whitney, maar ook met verschillende mensen waarmee zij gedurende haar carrière omringd werd. Het leven en de ondergang van icoon Whitney Houston.
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden